Interjú Mátrai Gézánével a biorezonanciáról

A Park Egészségközpont orvosainak segítségével olyan betegségeket, gyógymódokat mutatunk be, amelyek sokakat érintenek. Ezúttal a NASA által kifejlesztett biorezonanciás készülékkel történő állapotfelmérésben rejlő lehetőségekről olvashatnak összeállítást.

A természetgyógyászat – mint arra az elnevezése is utal – a természet gyógyító erejét használja fel. Eredete a népi gyógyászatból ered, ahol az emberek szájról szájra adták a „recepteket". Őseink ismerték a természet- és az öngyógyítás sokféle technikáját, növényekből teákat, borogatásokat, kivonatokat készítettek. A kutatók már régen bebizonyították, hogy az általunk fogyasztott növények, gyümölcsök, magvak nem tartalmazzák a számunkra megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi elemet.

A helytelen táplálkozás következménye a magas koleszterin-, trigliceridszint, elhízás, magas vérnyomás. A nők körében a vastagbéldaganatos megbetegedések száma egyre növekszik. A környezetszennyezés, a környezeti ártalmak, a mesterséges színezékek, szintetikus anyagok fokozott bevitele miatt egyre több az allergiás megbetegedés. A NASA kutatólaboratóriumában az űrhajósok állapotának gyors és fájdalommentes elemzésére kifejlesztett biorezonanciás készülék az élő szervezet potenciáját vizsgálva nyújt segítséget az emberi test fizikai és lelki funkciójának feltérképezéséhez. Az ősi kínai gyógyászatra alapozva a biorezonanciás készülék kifejlesztéséhez a NASA egy modern technológiát alkalmazott. Ez az eljárás már a XXI. század megfelelő diagnosztikai módszereinek egyike.

A vizsgálat során a páciens egy kényelmes székben ül, miközben a készülék a testen található akupunktúrás pontok ingerlésével, annak elektromos ellenállását mérve az egész szervezet aktuális állapotáról körülbelül 40 ezer adatot visz be a számítógépbe. A szakember a számítógép által szolgáltatott adatokat elemzi, az áramkörbe helyezett, kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények páciensre gyakorolt hatását beméri, majd ennek alapján felállítja az egyénre szabott terápiát.

A vizsgálat célja: a prevenció (megelőzés), az egészséges, panaszmentes páciensek állapotfelmérése, a stresszhatás mérséklése, a különböző allergiák kimutatása, bakteriális, vírusos fertőzések, gyulladásos folyamatok eredetének tisztázása, gombás betegségek szűrése. Forrás: Délmagyar


Bejelentkezés

Az Ön biorezonencia tanácsadója Mátrai Gézáné okleveles fitoterapeuta és természetgyógyász.

Helyszín: Szeged, Budapest, Makó
Időpont egyeztetés: 06-30-9-282009

Főoldal | Biorezonancia GYIK | Biorezonancia interjú | Biorezonancia készülék | Biorezonancia videó